Biztonság, Kényelem, Gondoskodás

Köszöntjük a Kék Duna Nyugdíjas Otthonban!

Mindannyiunk vágya, hogy nyugdíjas éveinket biztonságban, kényelemben és békés, harmonikus környezetben éljük. Számunkra a biztonság nem csak személyes védelmet jelent, hanem olyan támogató közeget, ahol könnyen elérhető az időnkénti segítség, a befogadó közösség és a társasági élet. Életünk során eljuthatunk arra a pontra, hogy saját magunkról már csak némi segítséggel tudunk gondoskodni. Ennek teremtettük meg az ideális lehetőségét a Kék Duna Nyugdíjas Otthonban. Az a törekvésünk, hogy szolgáltatásainkat lakóink igényeihez, életkori sajátosságaihoz és egészségi állapotához igazítsuk egyéni szükségleteik szerint. 

A Nyugdíjas Otthon Sződligeten, az M0 körgyűrűtől 20km-re északra, a főváros ideális közelségében, ám mégis harmonikus természeti környezetben helyezkedik el, közvetlenül a Duna partján. A ligetes partszakasz, a Szentendrei sziget és a Pilis hegyvonulatának látványa természetes nyugalmat sugároz, ami a jó levegőre, kellemes sétákra hívogat.

A Nyugdíjas Otthont azoknak a 70-79 év közötti nyugdíjasoknak ajánljuk, akik önálló életvitelre képesek, nem szenvednek pszichiátriai betegségben vagy időskori demenciában, de előfordul, hogy életük során esetenként segítségre szorulnak.

 Térítési díj

Házi segítségnyújtás keretében végzett szolgáltatások:

Egészségügyi alapellátás (háziorvos) lehetősége, Szabadidős programok szervezése, Segítségnyújtás ügyintézésben, mentális támogatás, 24–órás portaszolgálat és biztonsági szolgálat, Takarítás, (hetente egyszer), Karbantartás , Kertápolás, jég és hó mentesítés. Textíliák mosása, vasalása, Bevásárlás, (gyógyszerek kiváltása is).

Étkeztetés egészségi állapotnak megfelelő diétával.

Napi  1 óra segítségnyújtás esetén a havi térítési díj legfeljebb 158.700 Ft/fő/hó.

Az összeget az adott hónapban lévő munkanapok száma határozza meg.

6.900 Ft /óra 

Részletes tájékoztató letöltése: itt.

További információért és személyre szóló ajánlatért keresse munkatársunkat: Viszota Krisztinát

viszota.krisztina@kdo.hu     +36 20 311 8538