Biztonság, Kényelem, Gondoskodás

Köszöntjük a Kék Duna Nyugdíjas Otthonban!

Mindannyiunk vágya, hogy nyugdíjas éveinket biztonságban, kényelemben és békés, harmonikus környezetben éljük. Számunkra a biztonság nem csak személyes védelmet jelent, hanem olyan támogató közeget, ahol könnyen elérhető az időnkénti segítség, a befogadó közösség és a társasági élet. Életünk során eljuthatunk arra a pontra, hogy saját magunkról már csak némi segítséggel tudunk gondoskodni. Ennek teremtettük meg az ideális lehetőségét a Kék Duna Nyugdíjas Otthonban. Az a törekvésünk, hogy szolgáltatásainkat lakóink igényeihez, életkori sajátosságaihoz és egészségi állapotához igazítsuk egyéni szükségleteik szerint. 

A Nyugdíjas Otthon Sződligeten, az M0 körgyűrűtől 20km-re északra, a főváros ideális közelségében, ám mégis harmonikus természeti környezetben helyezkedik el, közvetlenül a Duna partján. A ligetes partszakasz, a Szentendrei sziget és a Pilis hegyvonulatának látványa természetes nyugalmat sugároz, ami a jó levegőre, kellemes sétákra hívogat.

A Nyugdíjas Otthont azoknak a 70-79 év közötti nyugdíjasoknak ajánljuk, akik önálló életvitelre képesek, nem szenvednek pszichiátriai betegségben vagy időskori demenciában, de előfordul, hogy életük során esetenként segítségre szorulnak.

Ápolási csomag 1. 

Egészségügyi alapellátás (háziorvos) lehetősége, Szabadidős programok szervezése, Segítségnyújtás ügyintézésben, mentális támogatás 24–órás portaszolgálat és biztonsági szolgálat, Takarítás, (hetente egyszer), Karbantartás (Házirend szerint), Kertápolás, jég és hó mentesítés. Textíliák mosása, vasalása, ruhajavítás (Házirend szerint), Bevásárlás, (gyógyszerek kiváltása is).

Étkeztetés egészségi állapotnak megfelelő diétával és Napi legfeljebb 1 óra gondozási ápolási feladatok.

120.000 Ft / fő / hó

Ápolási csomag 2.

Ápolási csomag 1. és Napi legfeljebb 2 óra gondozási ápolási feladatok

180.000 / Ft / fő / hó

Ápolási csomag 3.

Ápolási csomag 1. és Napi legfeljebb 3 óra gondozási ápolási feladatok

240.000 / Ft / fő / hó

Részletes tájékoztató letöltése: itt.

További információért és személyre szóló ajánlatért keresse munkatársunkat: Viszota Krisztinát

viszota.krisztina@kdo.hu     +36 20 311 8538